Home Shopping Music Pictures Video Discography History Contact
VRÄVARNA


 
KOMMANDE SPELNINGAR
NYHETER
KOMMANDE SPELNINGAR!!!


13 SEPTEMBER 2019
Amager Bio - Köpenhamn

NYHETER!

NY SÄTTNING!
Mattias får äntligen tillfälle att hänga på sig sin gura och lira gitarr i Vrävarna efter att Janne-Banan hängt upp sin gura och Djuret är tillbaka bakom trummorna.
NY SÄTTNING!
Jens hänger upp gitarren för att ägna sig åt nybildade familjen. In kliver istället Vrävarnas tidigare gitarrist Strandh. Jens säger hej då samtidigt som Strandh välkomnas - på scen i Köpenhamn. Vrävarna spelar då med tre gitarrister.
NY SÄTTNING!
Efter mer än 30 år i Vrävarna har Djuret slutat på trummor. Vi tackar och bögar för allt skinn som Djuret har bankat och rullat genom åren och mellan låren Han kommer dock att fortsätta skriva sina härliga alster så han kommer inte att försvinna helt från Vrävarna. Istället för att gå in i studion har vi börjat repa in vår nya sättning. Ruben är naturligtvis kvar på sång, Jens är kvar på lead och Janne på komp. Mattias som tidigare lirade bas, spelar nu trummor. Vi provar nu några legendariska basister och återkommer med mer info... Nakna!
VRÄVARNA 30 ÅR!
2014 firar Vrävarna 30 år.
Du kommer inte att vilja missa det som kommer hända under året så håll utkik här på hemsidan för här dyker det upp först!
NU JÄVLAR ÄR VRÄVARNA PÅ GÅNG!
Nu jävlar kör Vrävarna igång igen med full sättning - Ruben på sång, Djuret på trummor, Jens på leadgitarr, Janne-banan på gitarr och Mattias på bas.

Vill du inte missa någon kommande konsert så håll utkik här på hemsidan för här dyker det upp först!
FESTIVALEN INSTÄLLD / FLYTTAD
Istället för festival på Sociten spelar Vrävarna på restaurang Campus. Kolla www.gulagubben.se för mer info om biljetter och band. Biljetterna till 55-årsfestivalen gäller.
VRÄVARNA PÅ GÅNG IGEN!
Det har varit torrt på nyhetssidan, men nu jävlar drar vi igång igen.

Djuret är tillbaka bakom trummorna igen, lagom till Gula-gubbens festival i Varberg den 2 mars 2013. VRÄVARNA får ytterligare förstärkning i Varberg från en tidigare medlem. Detta unika tillfälle får bara inte missas!!!
VRÄVARNA PÅ SPOTIFY!
Nu ligger en del av våra skivor på Spotify men fler kommer. ALLA låtar finns sedan länge att ladda ner på hemsidan.
NY BANDMEDLEM!
Vrävarna har fått nytt blod bakom trummorna när nu Basse tagit sig plats. Repningarna är igång igen efter en lång vintervila så nu väntar vi bara in en leadgitarrist sen är vi full sättning och kan börja lira ute igen.
TRUBBEL PÅ TURISTBYRÅN!
Inför spelningen på Edge i Borås den 16 december kom en kille in på Turistbyrån i Borås för att köpa Ticnetbiljetter till konserten. Han bad om biljetter till Vrävarna men kvinnan som bakom disken hade ingen aning om att en ny konsert låg inne på Ticnet och trodde att han ville ha biljetter till Vävarna. Kvinnan insåg snabbt att hon sagt nåt fel när hon såg killens chockade min när han insåg att han skulle få biljetter till en vävutställning på Textilmuséet istället för att lyssna på vrövrock med Vrävarna.
ARTIKEL OCH RECENSION I BT!
Borås Tidning gjorde efter alla år en artikel om Borås mest kända band - VRÄVARNA! Här kan du läsa artikeln som pdf! BT gjorde åxå en recension från konserten den 16 december 2011 som du kan läsa här som länk, eller som pdf.
NÄSSJÖSPELNINGEN INSTÄLLD!
Tyvärr ställer arrangören Roxxie Music/Almenäs källare in spelningen i Nässjö. Förhoppningsvis kan vi komma vid ett annat tillfälle för att rocka loss i Nässjö.
BILJETTSLÄPP PÅ TICNET OCH PÅ TICKSTER!
Nu ligger biljetterna ute på Ticnet.se för Borås-spelningen och på Tickster.com för Nässjö-spelningen.
BILJETTSLÄPP BORÅS!
OHOJ! Den 28/10 släpps förköpsbiljetterna på Ticnet, för spelningen i Borås den 16 december. Be ready!
NY TRUMMIS!
Vrävarna har fått en ny trummis, KAKAN. Han håller just nu på att banka in låtarna inför vinterns spelningar!
HEMSIDAN NERE!
En avgrävd kabel gjorde att hemsidan var nere i helgen. Men nu ska det funka igen! :)
PROBLEM MED WEBSERVERN!
Vi har haft lite problem i med webservern, som ni kanske märkt. Det har gått långsamt att ladda ner låtar från hemsidan, om det funkat alls. Hemsidan var nere några dagar, men nu ska problemen vara åtgärdade. Hoppas vi...
ÄNNU FLER NYHETER I SHOPPEN!!
Nu uppdaterar vi merchen igen. Denna gången med ett rosa tryck!
NYHETER I SHOPPEN!!
Nu uppdaterar vi merchen. De mycket efterfrågade kepsarna och badgen finns nu att köpa.
LANDETS SKITIGASTE PARTYBAND!!!
Tidningen Slitz har listat Sveriges 100 bästa rockband. Vrävarna blev omnämda som "Sveriges skitigaste partyband. Med titlar som 'Supa och svina' förstår du att en perfekt minneslucka stavas Vrävarna."
T-SHIRTS TILL STORA VRÄVAR!!!
Nu har vi t-shirtar även till fullvuxna vrävar - från small till storlek 5XL.
SPELNINGEN INSTÄLLD!!!
Spelningen den 22 april på Puls i Borås ställs in eftersom Puls har gått i konkurs. Nya spelningar håller på att bokas. Håll utkik här så kommer uppdateringar.
NU JÄVLAR! - NU JÄVLAR! - NU JÄVLAR!!!
Vi kommer att lira på Puls i Borås på långfredagen. Mer info om förköp kommer snart.
SHOPPEN ÄR ÅTER ÖPPEN!
Nu finns åter möjligheten att shoppa loss på Vrävarna-merch. Lite gammalt och mycket nytt kommer det att bli.
NYA BANDMEDLEMMAR - NY LAYOUT PÅ HEMSIDAN
Nu när Vrävarna har fått två nya medlemmar tyckte vi det var dax för en ny layout på hemsidan åxå! När Sado ville lira bas, behövdes två nya gitarrister - Det blev Nordis och Janne Banan som drog nitlotterna att få lira i bandet. De repar nu så vrövsvetten hänger som en tung dimma i replokalen.
Mycket nytt alltså... men musiken är lika bedrövlig som alltid :)